torstai 29. joulukuuta 2011

Spy Hard

Spy Hard - Lupa läikyttää on aivan hulvaton elokuva. Just sellanen täysin älyvapaa, ei mitään järkeä ja niin hulvattoman nerokas huumorin kannalta. Jo heti ekana, kun tämä elokuva alkoi olin ihan fiiliksissä, koska tunnarin lauloi Weird Al Yankovic!

Juonellisesti elokuva oli aika köykäinen, mutta älyvapaa toiminta kyllä esti pitkästymästä missään vaiheessa. JA Leslie Nielsen! Yks hulvattomimmista näyttelijöistä ikinä, ei listan käressä, mutta kuitenkin :D

Juoni siis meni nii, että:
Salainen agentti Dick Steel (agentti WD-40, elokuvassa suomennettu Jorma Teräs)yrittää yhdessä Veronique Ukrinskyn (Agentti 3.14) kanssa pysäyttää pahan neron, kenraali Rankorin (Kenraali Kauna) maailmanvalloitusaikeet.

Tossissaan, noin niinkuin näyttelyn kannalta tämä leffa oli mainio, sillä ajattelen aina kaikissa sketseissä miten itse osaisin esittää kyseisen kohtauksen. Ja suoraan sanotusti mielelläni näyttelisin tämän kaltaisessa elokuvassa, vaikka osa vitseistä olikin sinänsä huonoja, mutta niille kyllä nauroi silti :D Mutta koska elokuvassa tosissaan näyttelee Leslie Nielsen niin suosittelen katsomaan... siis jos tykkää älyvapaasta huumorista ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti