keskiviikko 21. joulukuuta 2011

And nothing else matters

Joulu on siis tulossa (ei kyllä uskois) ja onneks ostin joululahjat jo aikoja sitte :D Koska kaupoissa on niin pitkät jonot joka kellon aikaan, tai ainaki sillon ku minä siellä oon.  Mutta siis eilen tuli postiin paketti. Ei valehtelin, se tuli jo aikasemmin, mutta unohin vaan käyä hakemassa sen. Eli eilen läksin töitten ja pienen kaupunkireissun jälkeen postiin ja hajin adlibrikselta tulleen paketin. Ja sieltähän paljastui Maggie Stiefvaterin Ikuisuus SEKÄ Mike Mignolan Hellboy: Wake the devil -sarjakuva! <3 Tosin ei mitään mahkuja keretä lukia Ikuisuutta vielä...vaikka mieli kyllä tekis, mutta kun pitää edelleen lukia autokoulun kirjaa ja käyä töissä ja nähä ihmisiä ennen joulua. Unohin jopa fiksuna ihmisenä lähettää joulukortit... tai ei käyny mielessäkään, koko joulu on tullu mulle vähän niinku puskista. MUTTA asiaan.

 Olen ollut Hellboy -fani jo melko kauan. Tai innostus taisi alkaa joskus seiskaluokalla. En muista tarkkaan, mutta ostin ensimmäisen sarjakuvan (Hellboy: Seed of destruction) Helsingistä, ja sen jälkeen ostin Hellboy Animated sarjakuvat. Sitten taisi tulla leffojen vuoro :D Ja nyt sain ostettua kakkos osan "pääsarjasta". Sarjakuva on englanninkielinen ja ideana on siis paranormaali toiminta ja natsit liittyvät kuvioon aika olennaisesti. Täällä on hieman kuvia Mike Mignolan tyylistä, sekä täällä hieman pohjatietoa Hellboysta.

Nyt se on siis ostettu, kauan odotettu Ikuisuus. No okei, ei ehkä niin hirveän kauan odotettu, mutta kuitenkin. Paremman esittelyn pidän sitten, kun saan kirjan luettua ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti