torstai 8. joulukuuta 2011

Hohto

"Heeeeere's Johnny!"

Tämän päivän elokuva oli hohto. Katsoin kyseisen leffan osittain jo aikaisemmin, mutta sitten joko kone jotenkin lagasi, tai sitten jossain muualla on jotain vikaa, mutta joku ylempi taho ei antanut minun katsoa elokuvaa loppuun. Mutta tänään sitten otin toisen tietokoneen ja katsoin koko leffan loppuun asti. Enemmän tietoa elokuvasta löydät täältä. (joskaan en voi taata että kaikki täsmää, wikipedia on mikä on)

Ensin ajattelin, että mikä kauhuleffa tämä oikein on kun mitään ei tapahdu. Koko ajan vihjailtiin tulevasta vaarasta jne. mutta mitään ei kuitenkaan tuntunut tapahtuvan. Itse asiassa loppujen lopuksi elokuva oli hieman jännittävä, mutta ei juurikaan pelottava. Luulin että olisi paljon raakoja kohtauksia, mutta erehdyin. En tosin tiedä mistä sen käsityksen yleensä ja erikseen sain.

Toisaalta elokuvassa oli tosi hyvä juoni. Tai oli paljon käänteitä mitä ei olisi osannut odottaa, tai minkä jälkeen jäi vain ajattelemaan "tuo oli nerokasta!". Kuten esim.  päähenkilö Jack Torrancen työ, eli kirjoitus, ei ensin muka edisty, ja loppujen lopuksi kaikkein oudointa olikin juuri mitä tämä sai aikaan. Niin hieno juonikäänne, jota en tässä rupea selittämään sen enempää, katsokaa elokuva ja ottakaa selvää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti