sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Sinussa on valo, sinussa on yö

Tällä hetkellä poden luomisen tuskaa, vai miten sitä nyt kuvataan. Näin yks yö unta, että kirjoitin toista novellia, mutta en millään muista aihetta. Voisin tehdä edellisestä pienen postatuksen myöhemmin, mutta tosissaan, uusi aihe on taas hakusessa. Luen tällä hetkellä ekotrilleriä, joten yritän ammentaa siitä inspiraatiota, mutta eihän sekään hetkessä käy. Jostain syystä en osaa kirjoittaa "normaalia tekstiä", siis tekstiä tavallisista ihmisistä. Aina täytyy olla jotain pelottavaa, jännittävää, tai surullista. Tosin en kyllä itsekään jaksaisi lukea mitään novellia tavallisen ihmisen arkipäivästä.

Toisaalta tällä hetkellä haluaisin kirjoittaa oikeasti jostain sivistyneestä aiheesta, tai sellaisesta aiheesta johon joutuu etsimään tietoa...tai joutuu opiskelemaan jotain asiaa, että siitä voi kirjoittaa. Yleensä kirjoitan vain fantasiaa, mutta on hauska kokeilla jotain uutta.
Katsotaan mitä tässä saan aikaan, vai saanko mitään.

Simon's cat on yksi parhaista löydöistä ikinä! Vaikka en omistakaan kissaa, tiedän silti sen verran, että nämä videot kuvaavat lähes täydellisesti kissan sielunelämää! :) Ja muutenkin, kissa on ylisöpö ja äänet ihanan pelkistettyjä. Katsokaa ihmeessä!! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti