keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Sweeney Todd

Sweeney Todd - The Demon Barber Of Fleet Street
Katsoin tämän leffan kaverin kanssa samalla kun syötiin omatekemää pastaa <3 oli hyvää. Ja leffaki on kerta toisensa jälkeen älyttömän hyvä. A. Johnny Depp laulaa B. Johnny Depp teurastaa.
Juoni menee siis näin (saattaa sisältää juonipaljastuksia...) että itseään Sweeney Toddiksi kutsuva mies saapuu Lontooseen takaisin kotikonnuilleen etsimään vaimoaan ja tytärtään, vietettyään vuosia vankina tekaistun syytöksen takia. Hän saa kuulla että hänen vaimonsa on kuollut ja tytär erään korkeassa virassa olevan miehen hoivissa (en tähän hätään muista sitä nimitystä enkä viitsi etsiä...':D). Hän menee entiseen kotiinsa ja perustaa uudestaan parturin yhdessä naisen kanssa, joka pitää leipomoa alakerrassa. Niinpä he päättävät antaa rikkaiden maistaa omaa lääkettään, tai jotain sinne suuntaan, eikä vereltä vältytä. Kukapa nyt ei haluaisi maistaa makoisaa piirasta...ainakaan jos ei tiedä mistä liha tulee. ;)

Enivei, erittäin hyvää työtä Tim Burtonilta ja Johnny Deppiltä taas kerran. Ja Johnny Depp siis tosissaan laulaa, elokuva on oikeastaan musikaali. Verinen musikaali. Mutta silti ihan älyttömän hyvä, tän jaksaa kattoo aina uudestaan ja uudestaan, ja jostain syystä mää aina syön jotain ku mää katon tätä...hmmm....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti