maanantai 13. helmikuuta 2012

The Ninth Gate

The Ninth Gate (Yhdeksäs Portti)

Erittäin hieno elokuva. Tai, ostin tämän lähinnä siks koska siinä on Johnny Depp, mutta yllättävän hyvä leffa kaikesta huolimatta.

Juoni (sisältää juonipaljastuksia, anteeksi niistä!:
Dean Corso (Johnny Depp) lähtee jäljittämään Yhdeksän porttia varjojen valtakuntaan- nimisen kirjan alkuperää, tai lähinnä sitä onko kirja aito, koska siitä väitetään olevan kolme kopiota. Kirjaan kätkeytyy mystinen salaisuus, elikkä perinteisesti se miten manataan lusifer esiin tai jotain sellaista hienoa ;) Jaja, matkallaan Corso saa huomata ettei tehtävä ole ollenkaan helppo ja hän itsekin alkaa osoittaa pakonomaista mielenkiintoa kirjaa kohtaan.

Aika huono juonikuvaus, mutta silti. Johnny Depp esittää rähjäistä etsivätyyppistä miestä, joka toisaalta rakastaa kirjoja, mutta toisaalta on valmis myymään ne isosta tukusta rahaa.
Elikkä roolihahmo on ainakin mielenkiintoinen, plus että meikän mielestä Depp onnistuu kyllä täysin rooli suorituksessaan. Voin toki olla puolueellinen, mutta siitä huolimatta. Olen katsonut yhden huonon leffan jossa oli Depp, eikä se siis ole miehen vika, hän hoiti hommansa, mutta muut ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti