keskiviikko 29. helmikuuta 2012

The Fast And The Furious

The fast and the furious on jotain niin parhautta! ;) Ekanakin, Vin Diesel. Tokana vähän Paul Walker.

Juoni: katsokaa itse täältä (huom. sisältää paljon juonipaljastuksia, ja wikipedia, joten....) Mutta en itse jaksa rueta selittämään juonta muuta kuin että autot on yks keskeinen asia tässä leffassa :)

Mutta arvosteluja; olen puolueellinen, mutta yks parhaimmista leffoista ikinä! ;) huomaa että ku kattoo näitä leffoja nii alkaa itekki ajaa silleen erittäin ralli tyylillä :D ihmiset tykkää, poliisit varsinni. Mutta enivei, näyttelijät veti extrasuperhypersuorituksen, eli viihdettä kyllä on :) pitää myös ymmärtää, että eletään 2000 luvun alkua, joten kaikki ei tietenkää oo niin hienoa ku nykyään, tosin autot kyllä on älyttömän mageita, että ei sillä :D


Mahtikaksikko pääsee vauhtiin 2 fast 2 furious leffassa! Kaverukset on jotenki niin parhaita, heti Domin jälkeen, mutta on semmonen olo että määki haluan noitten mukaan :D

 Juonen voi käydä lukemassa, jos kiinnostaa :) Mutta täytyy sanoa, että silleen ei ollu mitään ihmeellisiä juonenkäännöksiä, mutta kaikki ajokohtaukset korvaa kaiken.

Brian ja Roman siis pistää paikat sileeks tässä leffassa :D hmmm, kannattaa. Kaksikolla on niin hyvää settiä, että tää leffa kannattaa kans kattoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti