keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Lethal Weapon 4

Kahtoin joku aika sitten (taas on menny aikaa ennenku oon koppeutunu bloggaamaan tämän) Tappava ase 4:sen. Tämä taitaaki olla yks niistä mikä multa puuttuu :( MUTTA no hard feelings, erittäin hyvä leffa kaikin puolin!

Tällä kertaa Martin ja Roger painivat vanhenemisen kanssa, mutta kaksikko ei todellakaan ole valmis luovuttamaan paikkaansa nuoremmille. He pääsevät kuitenkin mittelemään taitojaan kiinalaisen Wah Sing Ku:n kanssa, joka johtaa rikollisjärjestö Triadia (orjakauppiaita, rahanväärentäjiä, murhia). Wah Sing Ku:n päämääränä on saada veljensä pois vankilasta, ja Riggs ja Murtaugh luonnollisesti yrittävät estää sen. :)

Juoni kuullostaa monimutkaiselta, tai ehkä kliseiseltä, mutta meitsin mielestä se on hyvin toteutettu. Voin toki olla puolueellinen, onha tässä leffassa taas luvassa Mel Gibsonia :D MUTTA siitä huolimatta ei käy kieltäminen, että leffa on taas kerran yksinkertasesti hauska! Hilarious! Oikeesti siis, Riggs on hahmona nerokas ja älyttömän symppis. Muhun ainakin vetoaa vahvasti, vaikka eihän tässä leffassa enää nähdä samaa apinanraivoa kuin edellisissä, mutta kuiteski.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti