tiistai 10. tammikuuta 2012

Lethal Weapon 2

Tappava ase 2

Täydellinen äksön leffa! Tai itse asiassa räiskinnältään ei peittoa Die Hardeja, mutta vitsit on kyllä parhaasta päästä. Jokunen macho kommentti mahtui mukaan, mutta ei niin osuvia kun DHssa. En tiiä miks vertaan näitä leffoja keskenään, mutta sama genre ja silleen :D

Juonta lyhyesti: Martin (Mel Gibson) ja Roger (Danny Glover) jahtaavat tässä leffassa diplomaattisesta koskemattomuudesta nauttivia huumeiden ja rahan salakuljettajia. Heidät pestataan tällä kertaa suojelemaan todistajana toimivaa Leo Getziä (Joe Peschi). Kolmikko, rääväsuinen suojeltava ja bad cop&bad cop yhdistelmä saa melko paljon tuhoa aikaan mm. pari autoa vähän kärsii ja pahiksilla on melko kiperät oltavat ;)

Tykkään tästä leffasta erityisesti sen takia kun sitä on katsonut jo niin paljon, tai tavallaan pienestä pitäen :D Ja joka ikinen kerta Mel Gibson sävähdyttää! Sen esittämä hahmo, Martin, on jotain niin käsittämättömän persoonallista että ei oo toista samanlaista :D Jotenkin saan hyviä vaikutteita tästä leffasta esim. rikoskirjallisuuden kirjoittamista varten :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti