keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Sylvester Stallone

Mimimimimimitteenniiin menny tosi kauan ku oon viimeks kirjottanu... eeeekae? Stop the bullshit, myönnän, oon ollu luopio ja nyt vasta päivitän tätä bloggiii pitkästä aikaa, mutta puolustuksekseni voin sannoo vaan että on ollu tosi kiire... tai jotain. Mut koulu on loppu suoralla, nii sillonha tuota tuppaa aina kasaantumaan noita hommia iha pirusti. So, now i'm back to business.
Eli, ekaks... SYLVESTER STALLONE <3 (ei siis ole mitään addiktioita tuota miestä kohtaan, tai mitään.... ':D). Mut, siis, en nyt pidä mitään saarnaa aiheesta, koska muuten varmaan kaikken koneet lagais kun tulis niin paljon tekstiä. So, nyt mä käyn tässä vaan muutamia lehvoja läpi.

Elikkäs. Jos ekkana paneuduttas vaikkapa.. Rockeihin. Eli niitähän on kaikkiaan...6? korjatkaa jos oon väärässä. Mä luin jostain että seittemäs ois tulossa joskus 2014, tosin siinä ei kyllä lue satavarmaks että se ois rocky, vaan siinä sanotaan että se ois joku nyrkkeily leffa, niin mitäpä tuota voi muutakaan olettaa :D
Enikeis, mä en aikasemmin ees tajunnu kuin hyviä noi leffat on, stallonesta kiinnostuin vasta ku näin Expendables 1:sen. Mutta siitä vähän myöhemmin. Sit ostin tossa joku aika sitten Rockyt kaappiin täytteeksi, tosin ykköstä ei muka löydy mistään, niinku tavallisena DVD:nä.
Juonta en sen kummemmin rupee selittämään, lukekaa imdb:stä. Tai wikipediasta, tai jostain muusta tosi fiksusta paikasta. KVG, niinku yks opettaja mulle tässä taannoin sano...
MUTTA, hahmoista sitten vähä enemmän, ja kaikki on sitten mun mielipiteitä ja havaintoja, ja yrittää perustua niihin leffoihin ja niissä tapahtuviin havaintoihin.



Rocky Balboa

Mulla ei siis ole sitä ykköstä, joten ei mitään hajua minkälainen se siinä oli, mutta ainakin kakkosessa ja noissa ekoissa muutenkin se oli sivistymätön.. mitenpä sen muuten kuvailis kun että ori. Semmonen, vähän yksinkertanen, sanoo mitä ajattelee tyyppinen. Kunnon motivaatio nyrkkeilyyn, halu voittaa, olla paras, tekee tosi kovasti töitä = rääkkää ihtiään.
Sit se muuttuu/kehittyy pikkuhiljaa enemmän sivistyneemmäks, ja sitä kautta mun mielestä vähän nynnymmäks. Ja mua häirihtee se sen vaimo... okei, se sopii kyllä siihen leffaan ja juoneen ja kaikkeen, mutta jotenkin se nainen on vaan niin mitään sanomaton... tai ehkä se on se ideakin, mutta enikeis, me likes not. Mutta mun mielestä tosi hyvin toteutettu hahmo, herkkä, mutta samalla kuitenkin sen verran raaka, ettei homma mee ihan nössöilyks.

Tulipa lyhyt selitys.. noh ehkä jossain vaiheessa vähä tarkemmin, ehkä sit yhestä leffasta kerrallaan.
Mutta, sitten ois oletettavasti vuorossa Rambot ;)
Jos jotain sotaelokuvia kannattaa kattoa niin siinä ois, täydellinen trilogia... paitsi että niitähän onki neljä elokuvaa.... noh enikeis.



John Rambo

Väärinymmärretty mies. Ihte hämmästyin mite... tunteikas se oikeesti on. Taiku sitä luulee vaan että noi leffat on semmossii että veri ja suolet lentää ja päitä katkotaan. Mutta, tossa on oikee juonikin. 1-3 leffat on siis Rambon nuoruus aikoja, tai jotain sinne päin, ja 4 on sit semmonen jatko juttu, missä se on jo erakoitunu.
Rambo on tosi kiintyny sen entiseen kapteeniin/komentajaan Vietnamin sodasta. Sillä ei periaatteessa ole siis muuta perhettä, tai tuttavia. Poor Rambo :(

*rummutusta* tydydytyttydyttydyyyyyyy! EXPENDABLES!


Barney Ross

Hmm, mitenkähän tuota nyt kuvailis. Pirun kova jätkä. Heti Rambon jälkeen, tosin eihä niitä voi ees verrata toisiinsa ku sama näyttelijä :D Mutmut, siis, lehvoissa on siis porukan pomo. Tää onki vähä vaikeempi selitettävä... okei, koko leffahan on siis täynnä kunnon vittuilua ja macho kommentteja ja tää hahmokin hoitaa niiltä osin hommansa erinomaisesti. Mies joka hoitaa homman kuin homman, varsinkin kun saa siinä sivussa vittuilla hyväntahtosesti Lee Christmasin (Jason Statham) kanssa. Tyyppien välillä on aivan mahtavia kommentteja ;D Ja muutenkin, ihan näin btw, Expendableseissa (sekä 1 että 2) on tosi nerokkaasti laitettu vittauksia näyttelijöiden edellisiin rooleihin, arskasta oli muutama hyvä, ja muutamasta muusta :D

Nyt, koska postatuksesta tulis muuten aika helkkarin pitkä, ja mulla on menny tähän jotain pari tuntia, sen lisäks että teen tässä koneella muutakin, niin tähän on varmaan hyvä lopettaa tältä erää. Luultavasti Stallonesta jotain jauhamista myöhemminkin, samoin kuin pienesti mainitusta Stathamista ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti